Det siger kunderne

Søde beskeder fra søde klienter


Ro og harmoni

Hos Seychelle har jeg fundet behandlingsform, miljø og behandler, der passer til mit behov. Her kan jeg føle mig hel igen. Tak.

Claus


Nærmest en ud-af-kroppen oplevelse

Mine trætte frisør muskler/sener og ømme hæle er oppe efter få behandlinger, jeg anbefaler varmt Seychelles måde at behandle på, både kropsligt og personligt. KST er en skøn form for afslapning, nærmest som en “ud af kroppen”-oplevelse.

Sten Ertman


Du er bare fantastisk dygtig

Du er bare fantastisk dygtig, og jeg føler mig tryg i dine hænder.

Gitte Zubair Plambeck


Jeg kunne sidde mere lige på min hest

Jeg har en hest som begyndte at volde mig problemer, når jeg red den. Efter et par behandlinger hos Seychelle kunne jeg sidde mere lige på min hest og derved øge effektiviteten af de signaler jeg giver min hest, igennem ridningen. Mange ryttere sidder skævt og giver derved forkerte signaler til hesten – det er derfor vigtigt at være bevidst om dette og få justeret de skævheder, så kroppen igen kan arbejde bedst muligt!

Jeanette Jeanne Chris Hansen


Jeg kan varmt anbefale Seychelle

Jeg fik en Kranio Sakral behandling, fordi jeg har fået en slem forstuvning af nakken. Det var en yderst god oplevelse. Jeg følte mig i trygge hænder, og behandlingen var effektiv. Jeg kan varmt anbefale Seychelle Krestina

Julie Vang-Iversen


Smerterne og hovedpinen er forduftet

Super behandling og massage i dejlig atmosfære. Nakke- og kæbesmerter kombineret med hovedpine er forduftet efter Seychelles kyndige behandling.

Claus Borggaard


Jeg elsker dine behandlinger

Jeg elsker dine behandlinger, intet i verden får mig SÅ afslappet i en ellers muskelspændt krop.

Christina Grundtvig Berg Larsen


Du kan noget særligt med de hænder

Man går altid derfra som er nyt menneske – du kan noget særligt med de hænder

Anja Redke


Fantastisk energi

Du har en fantastisk energi med forståelse for universet – intuitiv – handler og behandler med sjælelig omtanke.

Jeanne Dyrekær


Nærværende behandlinger

Dejligt nærværende behandlinger. Seychelle er dygtig til at mærke, om behandlingen af et eksempelvis særligt ømt område virker. Er hun ikke tilfreds, bliver hun på opgaven, til den er løst. Det synes jeg er seriøst!

Helle Lykke


Gode fif til babymassage

Jeg var til Baby nærvær med min datter Mai på 2 mdr. Super hyggeligt, roligt og jeg fik gode fif til at hygge med babymassage derhjemme. Mai nød det og elskede Seychelle.

Camilla Preisler Vinzents


Afslapning og resultater

Behandlingen i dag var simpelthen så dejlig, at jeg var totalt afslappet bagefter. Efter at have behandlet lænd og lyske igennem et stykke tid kunne vi endelig se resultatet i dag. Det er bare super!

Henrik Løvig Nielsen


Der var øjeblikkelig smertelindring

Jeg er kronisk smertepatient pga. gigt. Jeg har fået behandling hos Seychelle i form af massage for at løsne mine mange muskelspændinger op…og det er noget af det bedste, jeg har gjort! Der var øjeblikkelig smertelindring, og jeg havde glæde af behandlingen i lang tid.

Går nu hos Seychelle regelmæssigt, og kan endelig sove igennem en hel nat uden at vågne med smerter. Samtidig er det et rigtig behageligt sted at komme, og Seychelle optræder utroligt professionelt og er super sød….kan klart anbefales !!

Jesper Gøth


Agnes elskede det!

Var oppe med min datter Agnes på nu 8 uger. Hun elskede det! Hun blev helt afslappet og tilpas. Snakkede også en masse ved behandlingen. Fik vist noget massage. Det viste jeg min mand, og derefter har han og Agnes fået mere stærkere bånd, fordi man har så meget kontakt. Og da hun havde lidt med maven og var ked, fik hun noget massage hvorefter hun blev glad og begyndte at pludre.

Michaela Vendel Haugaard


Jeg elsker at komme hos Seychelle

Hun “retter mig op”, fjerner mine spændinger og er generelt bare et skønt, kærligt og inspirerende menneske. Tak for dig, Seychelle.

Camille Manou