Ja, hvem er jeg?

Jeg hedder Seychelle Krestina Jørgensen. Jeg er fra 1974 og har 2 dejlige drenge. Jeg bor i Karlslunde, hvor jeg også kommer fra oprindeligt.

Jeg er uddannet pædagog og har arbejdet i både vuggestue og børnehave i næsten 10 år. Jeg har også arbejdet på plejehjem igennem 4 år.

Sådan mødte jeg Kranio Sakral terapien (og blev behandler)

Da min eks-mand fik rygsmerter, begyndte han hos en Kranio Sakral Terapeut og fik stor hjælp af det. Derfor prøvede jeg selv denne terapiform og blev fuldkommen forelsket i den! Jeg tog efterfølgende uddannelsen og blev færdig i 2006.

Da jeg havde små børn og levede “det vilde liv” med store biler, kæmpe hus og masser af arbejde, mærkede jeg på egen krop, hvordan Kranio Sakral Terapien hjalp mig. Jeg var sygemeldt med stress og har derfor også måttet finde mig en måde at arbejde på, hvor jeg passer på mig selv.

Uddannelser

Jeg har taget en række ekstra kurser, bl.a. i piskesmæld, migræneteknikker, bindevævsteknik, børn/voksne med særlige behov og behandling af børn 0-2 år.

Førstehjælp til børn

Jeg er pt. i gang med at uddanne mig til underviser i baby/junior førstehjælp og glæder mig til at kunne udbyde kurser i min klinik i Karslunde og hos firmaer.

Zumba instruktør

Jeg underviser i Zumba i Motion og Sundhedshuset i Karlslunde.