Workshop

Workshops kommer løbende - følg med på siden eller min Facebookside.

Kæbe, Tunge, Svælg Workshop

Kan du nikke genkendende til nogle af disse symptomer?

  • Har du smerte bag øjnene
  • Lider du af kraftig hovedpine/migræne
  • Lider du af hovedpine mere end 3 gange om ugen
  • Har du en øm kæbe
  • Mærker du spændt bindevæv i ansigtet, hals og nakke
  • Har du smerter/ømhed i nakke, skuldre, foran ved brysterne og/eller i lænden
  • Føler du dig depressiv i ”bobbel” tilstand eller lign.
  • Har du smerter fra et fald/ et slag, en ulykke
  • Lider du af nakke piskesmæld.

Mange af os bemærker ikke, at vi tygger hårdt sammen, skærer tænder, har skævt bid og kranie, men hvis du har smerter allerede fra du vågner op om morgenen, så er det ofte en kæbeproblematik.

Kæbe, Tunge, Svælg Workshop

Vi kommer til at arbejde med:

Meditation, vores vejrtrækning, massering af vores tunge, nakke, hals og ansigt.

Vi vil arbejde med de spændinger der sidder i disse områder og lave øvelser, der med garanti vil hjælpe dig og som du kan tage med hjem og arbejde videre med.

Workshoppen handler ikke om de traumer og følelser, der kan sætte sig i vores kroppe, men hvordan vi selv kan AFSPÆNDE vores KÆBE, TUNGE og SVÆLG, mens vi bruger vores vejrtrækning.

En ting lover jeg dig, det bliver en sjov og lærerig workshop, hvor jeg vil guide dig igennem alle øvelserne. Vi kommer til at grine kærligt sammen og af os selv, men du kan også opleve reaktioner som gråd og tårer. Dette er her også plads til.

Om mig:

Jeg hedder Seychelle Krestina og jeg har tygget hårdt sammen siden teenageårene.

Jeg har lidt meget af migræne, ondt i nakken, skulderen og følt, jeg var i en ”bobbel” tilstand.

Alle de spændinger der har sat sig i min kæbe skyldes følelser, jeg ikke har lyttet til. Der er altid en årsag eller flere og smerten kan udspringe fra andre steder end kæben.

Hvis du er i tvivl om dine spændinger kommer fra din kæbe, er du velkommen til at kontakte mig eller booke en Kranio Sakral Terapi behandling, hvor jeg vil undersøge dig, inden du beslutter dig for om denne workshop er noget for dig. Du booker denne på seychelle.dk.

Jeg har 18 års klinik erfaring inden for Kranio Sakral Terapi, Posturologi og Bindevævsmassage (Rosenberg teknik) og er endvidere i gang med den 2-årige Tantra behandler uddannelse

Tilmelding

Du tilmelder dig ved, at sende en besked via Messenger eller på mail til seychelle@seychelle.dk. Husk at skrive hvor mange billetter du ønsker, samt navn på deltager/e, er der stadig ledige pladser, jeg svarer dig selvfølgelig indenfor kort tid, indbetaler du kr. 650,00 pr. billet, til Sydbank reg. Nr. 6818 kontonr. 1139525 eller på MobilePay 54344. Husk at skrive deltagers navn på overførslen.

Du vil modtage mere info, i dagene op til workshoppen.

Billetter kan ikke refunderes, men du er velkommen til at kontakte mig, og høre om/hvis der er nogen på venteliste, der kan købe billetten, du kan også selv sælge din billet til 2. part.

Jeg glæder mig rigtig meget til at dele alle mine øvelser og erfaringer med dig

Kærligst

Seychelle Krestina