Tantrabehandling

Bemærk: Jeg søger øveklienter fra Oktober 2023

Udover mine andre behandlinger, er jeg startet på en Tantrarejse. Jeg er nemlig under uddannelse som Tantra-behandler i Livsglædecentret  og brænder for at udforske denne transformative praksis.

Jeg vil være færdiguddannet som tantra-behandler til august 2024.

Hvad er en tantrabehandling?

Massagen byder på læren om energierne i livet, kærligheden og seksualiteten. Der vil være fokus på intenst nærvær, respekt omkring din person, rummelighed og jeg vil favne dig, som den du er.
Dine grænser er i centrum og jeg vægter din tryghed højt. Du vil blive mødt i alle dine behov- både fysisk og mentalt.

Seksualitet og nydelse, er vi ofte blevet præget af fra barnsben, som noget skamfuldt og noget vi ikke taler om, Hos mig, vil det være naturligt.

Hvordan foregår en tantrabehandling?

Når du kommer i min klinik, starter vi altid med en grundig indledende samtale, hvor vi aftaler, hvad der kan være dine specifikke behov og vigtigst af alt din intention for behandlingen.

Derefter vil kropsbehandlingen foregå på massagebriks, hvor jeg som behandler er påklædt.
Du har mulighed for at være nøgen eller beholde noget af tøjet på, hvis det føles mest trygt for dig.

Energipunkter i Tantra

Dine chakraer, energipunkter som er broen imellem det fysiske og æteriske, og dine emotionelle og mentale tråde, som er dine oplevelser, følelser og tanker.
Når du arbejder med din seksuelle energi i en behandling, vil du kunne komme i kontakt med og opdage din seksuelle energi på et dybere niveau.
Ved at sætte den fri i din krop kan du komme i kontakt med dybe lag af dig selv, og undersøge, hvor du har uforløste følelser, traumer, samt psykiske og fysiske blokeringer, som har indflydelse på dit liv og dit forhold til din seksualitet, krop og intimitet.

Tantra åbner kroppen

Overordnet handler Tantramassage om at åbne og vække kroppen, så du kan mærke sig selv på et dybere plan og frigive blokeringer, så energien kan flyde frit gennem hele kroppen.
En Tantramassage kan åbne et menneske til sit fulde potentiale indenfor sin seksualitet, femininitet, maskulinitet og spiritualitet.
Massagen kan også bruges til at behandle konkrete udfordringer, spændinger i kroppen, skam, manglende selvværd, healing af kropslige og følelsesmæssige traumer med mere.

En Tantrabehandling er ikke sex

Det er ikke sex, seksuelt tilfredsstillende eller med hensigten at få udløsning.
Er du nysgerrig på Tantra, ønsker seksuel tilfredsstillelse og gerne vil udforske erotisk Tantra, så er det ikke en Tantrabehandling hos mig, du søger, men en partner eller massør, som ønsker at udforske Tantra sex i udvekslingen sammen med dig.

Yoni og Lingam

Der kan indgå massage af yoni/lingam (køn) som en del af behandlingen.
Hvorvidt du ønsker det eller ej, afhænger selvfølgelig af dig, dine grænser og behov, samt formålet med behandlingen.
Yoni/lingam massage kan anvendes til at arbejde med healing af traumer samt give oplevelsen af, at alle kropsdele er velkomne dvs. hele kroppen inkluderes i behandlingen.
Den kan også bruges til at skabe bevidsthed om, hvordan du oplader/aflader, fordeler og cirkulerer din seksuelle energi.
Yoni/lingam massage som et led i en tantrabehandling er af ikke-seksuel karakter, selvom det kan være en sensuel oplevelse.

Åndedræt i Tantra

Jeg bruger også åndedræt, til at gå på opdagelse i kroppen. Åben op for sanserne med dit åndedræt.
Åndedrættet er hele grundprincippet i at få tilstedeværelse på nuet, og det skaber samtidig en afslapning i kroppen.

Efter endt Tantrabehandling

Under massagen tages der altid hensyn til forud aftalte grænser og ønsker for massagen.
Behandlingen slutter altid med en samtale, hvor det oplevede, bevidstgøres og integreres.
Det er forskelligt fra person til person, hvor meget samtale man efter endt behandling, har brug for.

Din deltagelse som øveklient vil hjælpe mig med at udvikle mig som behandler og forberede mig til min kommende professionelle praksis.

Jeg ser frem til at dele denne rejse med dig og skabe et trygt og kærligt rum for din personlige vækst.

Booking

Kontakt mig for at booke en tid som øveklient fra oktober 2023, og lad os sammen skabe en dybdegående og meningsfuld oplevelse.

Ved booking, så skriv til seychelle@seychelle.dk eller Messenger Seychelle Krestina

Pris: 1350 kr.
(Prisen vil løbende stige i takt med mit uddannelsesforløb - Priser i Juni 2024: 1500,-  Priser pr. 1. August 2024: 1850,-)

Jeg glæder mig til at hører fra Dig

Namaste

Seychelle