Kranio Sakral Terapi

Kranio Sakral Terapi (KST) er en blid behandling af kraniebund, ansigt, rygsøjle og lænd. Behandlingen kan løsne op for ubalancer, smerter, samt give en bedre cirkulation af væskerne i kroppen.

I min behandling bruger jeg blide teknikker til at afbalancere det Kranio Sakrale system og fremme dit velbefindende. Ved at lindre spændinger og genoprette harmoni i kroppen kan behandlingen give dig en dybere følelse af afslapning, smertelindring og øget energi. Uanset om du lider af hovedpine, nakkespændinger, stress eller søvnproblemer, kan Kranio Sakral Terapi være en effektiv løsning.

Kranio Sakral Terapi kan hjælpe på:

 • Migræne og hovedpine
 • Forbedre stress og stressrelaterede sygdomme
 • Forbedre bidfunktionen (skæren tænder)
 • Løsne muskelspændinger
 • Nakke & piskesmældsskader
 • Indlærings, motoriske, psykiske problemer
 • Kolik
 • Problemer med skuldre, nakke og ryg
 • Bækkenløsning
 • Uro og angst tilstande
 • Depressive tilstande mm
kranio sakral

Hvad er Kranio Sakral?

Kranio Sakral systemet er knoglerne i kraniet, ansigtet og korsbenet (sacrum), membranerne som holder hjernen på plads i forhold til disse knogler, og væsken (cerebrospinalvæsken), som cirkulerer omkring hjernen.

Denne væske virker som en støddæmper for at beskytte hjernen og nødvendig i forhold til, at hjernecellerne kan få deres næring og udskille affald.

Den positive virkning af KST behandling er, at det frigør eventuelle spændinger i de stærke membraner og forbedrer cirkulationen af hjernevæsken og blodet.

Kranio Sakral Terapi er en behandlingsform, der fokuserer på at afbalancere det Kranio-sakrale system i kroppen. Systemet består af kraniet, rygsøjlen og rygmarven, samt det væv, der omgiver dem. Ved at anvende blide teknikker og lette berøringer hjælper terapeuten med at frigøre spændinger og forbedre energistrømmen i kroppen.

Hvem kan have gavn af en Kranio Sakral behandling?

Livet igennem opbygger vi dårlige vaner. Vi sidder på arbejdspladsen eller i bilen på en måde, der belaster kroppen og giver smertefulde spændinger. Når vi sidder forkert presses nerverne i nakke, ryg og lænd. Det giver lidt efter lidt spændinger, der begrænser blodtilførslen til hjernen.

KST kan lette eller fjerne mange besværligheder efter slag, stød og forkert arbejds- og siddestilling.

Øget kropsbevidsthed: Gennem Kranio Sakral Terapi kan du udvikle en øget bevidsthed om din krop, dens signaler og behov, hvilket kan hjælpe dig med at skabe en dybere forbindelse til dig selv og forbedre din generelle velvære.

Hvordan foregår en behandling?

Under en behandling hos mig ligger du på ryggen påklædt på en briks.  Jeg placerer forsigtigt mine hænder på forskellige områder af  kroppen for at mærke eventuelle ubalancer og spændinger. Ved at bruge blide tryk og strækninger hjælper jeg med at genoprette harmoni og afbalancere kroppen.

Book en Kranio Sakral Terapi hos mig i min klinik i Karlslunde og oplev fordelene ved denne skånsomme behandlingsform, der fremmer balance og velvære i kroppen.